E-Cooler W40 on erityisesti kontitettuihin energiavarastoratkaisuihin ja Data Center -sovelluksiin kehitetty seinäasenteinen jäähdytyslaite, jossa on otettu huomioon energiavarastoratkaisujen jäähdytykselle asettamat erityispiireet. Laitteeseen on myös kehitetty uusia innovatiivisia ratkaisuja, joilla lisätään tehokkuutta ja käytettävyyttä sekä säästetään laitteiston energiankulutusta.

Esimerkiksi laitteen jäähdytystehoa sekä ilman virtausta optimoidaan ainutlaatuisella kahden portaattoman jäähdytyspuhaltimen yhdistelmällä oikea-aikaisesti ja tarkasti eri energiavarastolaitteiston osiin.

Enico Oy:n kehittämä ainutlaatuinen Lift’n Lock -asennusratkaisu tekee laitteen asennuksesta erityisen helppoa ISO-merikontteihin ja vähentää asennuksen vaatimaa toteutusaikaa murto-osaan vastaavien laitteiden asennusajasta.

”Ensimmäiset jäähdytyslaitteet on toimitettu asiakkaillemme ja olemme innoissamme E-Cooler jäähdytysratkaisujemme tulevaisuuden näkymistä”, kertoo Enicon Oy:n toimitusjohtaja Anssi Seilo.

Lue lisää