Etsimme joukkoomme projektipäällikköä

  • Kiinnostaako sinua tulevaisuuden toimiala tehokkaiden energian varastointiratkaisuiden parissa?
  • Sytytkö uusista haasteista ja monien sidosryhmien kanssa työskentelystä?
    Jos vastasit molempiin kysymyksin KYLLÄ, voit olla etsimämme henkilö!

 

Projektipäällikkö  vastaa projektien onnistuneesta läpiviennistä

 

Tässä monipuolisessa ja uudessa roolissa pääset mukaan kasvuumme ja toimintamme kehittämiseen. Vastaat itsenäisesti projektien suunnittelusta ja toteuttamisesta yhteistyössä laajan sidosryhmäverkoston kanssa. Tehtävässä toimit osana operatiivista tiimiämme tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen, suunnittelun ja tuotannon kanssa. Olet toimitusprojektien pääyhteyshenkilö asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suuntaan. Vastaat projektien taloudesta, hankinnoista, aikataulutuksista, resurssisuunnitelmista sekä vastaanotto- ja luovutusprotokollista. Olet mukana useassa projektissa samanaikaisesti ja pidät monia lankoja käsissäsi, huolehtien ettei solmuja synny!

 

Jotta onnistut tässä roolissa, odotamme sinulta kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia ja valmiutta hypätä syvään päähän. Osaat priorisoida ja rakentaa toimivaa yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Toivomme, että sinulla on teknisen alan koulutus mieluiten sähkö- tai energiatekniikan alalta, sähköteknistä tuntemusta ja jo kartutettua kokemusta projektien vetämisestä. Energiavarastojen tuntemus ja kokemus energia- tai sähköverkkoalalta nähdään eduksi.

 

Olet itsenäiseen työhön kykenevä ratkaisujen suunnittelija ja toteuttaja, joka osaa toimia sovittujen aikataulujen ja budjettien puitteissa. Persoonana nautit sosiaalisista tilanteista, sinulla on pilke silmäkulmassa ja kestät ajoittain huonoa huumoriamme. 😁 Viestit erinomaisesti suullisesti sekä kirjallisesti (suomeksi ja englanniksi).

 

Mielenkiintoisen työn ja kasvavan toimialan lisäksi tarjoamme tekijöillemme mm. kattavan työterveyshuollon, työhyvinvoinnin tuen, lounas- ja virike-edun sekä tulevaisuudessa mahdollisuuden päästä bonuksen piiriin. Palkkataso tehtävässä on 4000–6500 €/kk, riippuen osaamisestasi ja kokemuksestasi. Meillä voit vaikuttaa omaan työhösi ja pääset osaksi reilua ja hauskaa yhteen puhaltavaa työporukkaa. Pääset tekemään positiivista hiilikädenjälkeä vahvasti kasvavassa yrityksessä. Tehtävän menestyksekäs hoito vaatii matkustusvalmiutta ympäri Suomea. Meillä on liukuva työaika ja mahdollisuus joustavaan etätyöskentelyyn, mutta toivomme näkevämme sinut usein toimistolla.

 

Voisiko tämä olla sinun paikkasi?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta ota yhteyttä:

Porkkana & Keppi:

Sonja🥕, tavoitettavissa to 1.2. klo 14–15.30 ja ma 5.2. klo 14–15.30. p. 050 337 2144

Emppu🥕, tavoitettavissa ti 13.2. klo 9–11. p. 040 0710 141

 

Tai laita hakemus: https://porkkanajakeppioy.teamtailor.com/jobs/3570600-projektipaallikko-enico-tampere

 

Haku on auki 20.2.2024 saakka.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustu myös muihin artikkeleihin

Enico BESS in energyweek

Osallistumme Vaasan EnergyWeek tapahtumaan 11.-14.3!

Olemme mukana tapahtuman Energy Store -päivässä keskiviikkona 13.3.
LUE LISÄÄ
Enico ja NSC

Enico ja NSC EnergyOpti Oy yhteistyöhön

NSC EnergyOpti Oy investoi ensimmäisenä omaan 3MW energiavarastoon. Kumppanuudella haetaan asiakkaille tuottavia energiankäytön kokonaisratkaisuja.
LUE LISÄÄ
Enico Sähkömessuilla

Olemme mukana Sähkö -messuilla Jyväskylässä!

Olemme mukana pohjoismaiden suurimmilla sähköalan messuilla 7.-9.2. Jyväskylän paviljongissa. Löydät meidät osastolta A-203.
LUE LISÄÄ
Scroll to Top