Ramirent Oy yhteistyöhön Enicon kanssa.

Uuden ympäristöystävällisemmän kokonaisratkaisun ensiesittely 4.7. Helsingin Tall Ships Races -tapahtumassa.


– Enicon toimittamat
sähköenergiavarastot nyt osana Ramirentin tarjoamaa.

 

Ramirent Oy, Enico Oy yhdessä sisaryhtiönsä Höyrytys Oy:n kanssa sekä Helsingin kaupungin tapahtumasäätiö ovat ylpeitä esitellessään innovatiivisen yhteistyön hedelmän Tall Ship Races Helsinki 2024 -tapahtumassa.

 

Toteutamme ja testaamme ensimmäistä kertaa tapahtuman sähköistystä uudenlaisella kokonaisratkaisulla Ramirent Oy:n kanssa. Ramirent vastaa tapahtumassa muun muassa satamassa olevien laivojen sähkön tarpeesta. Tapahtumassa on testattavana sähköenergiavaraston ja generaattorin yhdistelmä, jonka avulla energia saadaan toteutettua päästöttömästi ja hiljaisesti tapahtuman aikana.

 

Tall Ships Races Helsinki -tapahtuman järjestää Helsingin tapahtumasäätiö, joka vastaa Helsingin kaupungin tapahtumatuotannoista. Nyt alkava yhteistyö on osa Ramirentin ‘Vuokraaminen on vastuullinen valinta – Rami Green’ -konseptia. Ramirent myy, Enico valmistaa ja Höyrytys toimittaa sähköenergianvarastointiratkaisut, jotka ovat avainasemassa vihreän siirtymän vauhdittamisessa.

 

Tapahtuman ympäristövaikutuksia arvioidaan Ekokompassi-ympäristösertifikaatin kriteerien mukaisesti.

 

Tapahtumalla on oma ympäristöohjelma, joka sisältää tavoitteita muun muassa energiankulutuksen minimointiin. Tämä yhteistyö on merkittävä askel kohti kestävämpää tulevaisuutta tapahtumien energianhallinnassa. Siirrettävät sähkövarastot tarjoavat luotettavan, turvallisen ja ympäristöystävällisen energianlähteen, joka vähentää tapahtumien hiilijalanjälkeä ja melusaastetta.

 

Edut:

  • Ympäristöystävällisyys: Siirrettävät sähkövarastot vähentävät hiilijalanjälkeä ja edistävät kestävää kehitystä.
  • Melusaasteen vähentäminen: Perinteiset aggregaatit aiheuttavat melusaastetta, mutta uusi konsepti tarjoaa hiljaisemman vaihtoehdon.
  • Tulevaisuuden trendi: Tapahtumien järjestäjät voivat olla edelläkävijöitä vihreän energian käytössä.

Lue koko mediatiedote:
Ramirent TSR Helsinki vihreä energia 04072024

 

Yhteistyöllä voimme tarjota asiakkaillemme vuokrattavan, siirrettävän, ekologisen ja hiljaisen energianlähteen tapahtumiin sekä työmaille!

Kokonaisratkaisu helposti ja luotettavasti ”avaimet käteen” -toimituksena kotimaisilta toimijoilta: Ramirent hoitaa vuokrauksen ja asiakastoteutuksen, Höyrytys hallinnoi ja ylläpitää kaluston. Enico toimittaa siirreltävät MobileESS energiavarastot.

 

Tutustu vuokrattavaan, vihreään energiaratkaisuun, lataa esite!

VuokrattavaEnergiaratkaisu

Tutustu myös muihin artikkeleihin

Enico tiimi

Sinustako Enicon automaatiosuunnittelija?

Kasvussa tarvitaan osaavia resursseja. Etsinnässä Automation Engineer!
LUE LISÄÄ
Enico tiimi sähkö messuilla

Olisitko osaaja tiimiimme?

Etsimme jatkuvasti uusia huipputyyppejä mahdollistamaan kasvuamme.
LUE LISÄÄ
Enico toimitusjohtaja Marko Lähteenmäki

Akkuteknologiasta kokonaisturvallisuuteen!

Hankinnoissa on ymmärrettävä kokonaisuus ja käyttötarkoitus. Tämä vaatii keskustelun nostamista akkuteknologioista kokonaisturvallisuuteen.
LUE LISÄÄ
Scroll to Top