YRITYS

ENICO OY

Enico tarjoaa laajoja tuotanto-, valmistus- ja projektipalveluita uusiutuvan energian toimialalla. Ainutlaatuinen ja tuotteistettu palveluvalikoimamme auttaa asiakkaitamme ottamaan käyttöön uusiutuvan energian hyödyt mahdollisimman tehokkaasti.

Enico Oy:n konserniyhtiöt ovat Seilo Consulting ja Ubitec Oy. Yhdessä työllistämme 50 prosessi- ja energia-alan ammattilaista. Taustamme on energia- ja prosessiteollisuudessa, ja meillä on erittäin vankka kokemus erilaisista teollisuuden ratkaisuista.

Toiminnassa käytämme alan parhaiden teho- ja akkutekniikan ja niihin liittyvän ohjaustekniikan toimijoiden ratkaisuja. Näillä tekniikoilla toteutamme optimaalisia energianvarastoinnin integroituja kokonaisratkaisuja hyödyntämällä ainutlaatuista E Module -alustaamme. Ratkaisumme perustuvat kehittämiimme integraatiotekniikoihin, kuten erityisesti energiavarastokäyttöön suunniteltuun E Cooler- jäähdytyslaiteratkaisuumme. Energiavarastotekniikoiden integraatiossa hyödynnämme innovatiivisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Tuotteemme on laadukas ja skaalautuva kokonaisratkaisu, oli kyseessä mikä tahansa energiavarastosovellus Front of the Meter tai Behind the Meter -käyttöympäristöissä.

Olemme kehittäneet useita ainutlaatuisia integraatioratkaisuja saavuttaaksemme korkealaatuisen modulaarisen energiavarastomoduulin. Laitteistot kuten akkumoduulit ja invertteritekniikka voidaan integroida skaalautuvaksi moduuliratkaisuksi, joka on tehokas, turvallinen ja laadukas.

Tarjoamme energiavarastotekniikkatoimittajille, energian tuottajille sekä energiavarastotekniikoita hyödyntäville toimijoille kustannustehokasta ja laadukkaita energiavarastoinnin kokonaisratkaisuja. Hankkeiden läpimenoaika on minimoitu, teho-energiatiheys optimoitu ja sekä asennus että käyttöönotto on helppoa ja nopeaa.

Palvelutarjontamme kattaa energiavarastohankkeiden suunnittelun, asennuksen, käyttöönoton lisäksi huolto- ja kunnossapidon sekä etävalvonnan.

Kokonaishankkeissa kykenemme tarjoamaan ja toteuttamaan ainutlaatuisen laajan tuote- ja palvelupaketin laadukkaasti ja kustannustehokkaasti alan nopeimmalla läpimenoajalla.

Yhteystiedot

Enico Oy
Tuotekatu 8
33840 Tampere, FINLAND
Y-Tunnus 2995114-1
+358 10 2995 310