YRITYS

ENICO OY

Me Enicolla haluamme olla osa tulevaisuutta. Energiamarkkinoiden vääjäämätön muutos tulee lisäämään uusiutuvien energiamuotojen käyttöä. Meille on tärkeää, että uusiutuva energia hyödynnetään maksimaalisesti, minkä vuoksi olemme kehittäneet tehokkaan energiavarastoratkaisun. Ratkaisun avulla asiakkaamme voivat varmistaa puhtaan energian saatavuuden, satoi tai paistoi.

Tarjoamme energiavarastotekniikkatoimittajille, energian tuottajille sekä energiavarastotekniikoita hyödyntäville toimijoille kustannustehokkaita ja laadukkaita energiavarastoinnin kokonaisratkaisuja. Hankkeiden läpimenoaika on minimoitu, teho-energiatiheys optimoitu ja sekä asennus että käyttöönotto on helppoa ja nopeaa.

Työllistämme yhdessä omistajayhtiöidemme kanssa yli 50 prosessi- ja energia-alan ammattilaista. Taustamme on energia- ja prosessiteollisuudessa, ja meillä on vankka kokemus erilaisista teollisuuden ratkaisuista. Tällä osaamisella pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaisia energiavarastoratkaisuja haastaviinkin kohteisiin.

Yrityksemme missio: Hiilidioksidipäästöjen minimoiminen mahdollistamalla uusiutuvien energiamuotojen täysimääräinen käyttö sähköenergiaa varastoimalla

Yrityksemme visio on olla: Innovatiivisten modulaaristen ja skaalautuvien energiavarastoratkaisujen edelläkävijä

Yhteystiedot

Enico Oy
Tuotekatu 8
33840 Tampere, FINLAND
Y-Tunnus 2995114-1
+358 10 2995 310