3.–5.5.2022 Teknologia 22 Tapahtuma

Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma

 

Teknologia on ammattilaisten kohtaamispaikka, jossa tuoreimmat innovaatiot ja uudet tuotteet ovat nähtävillä saman katon alla. Messut ja niiden kattava ohjelma, joka sisältää erilaisia seminaareja, esittelyitä ja tapaamisia, tarjoavat sinulle varmasti paljon uutta tietoa.

 

VIERAILE TAPAHTUMAN NETTISIVUILLA

 

Olemme mukana Teknologia 22 -messuilla, jotka ovat pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma. Pääsemme vihdoin juttelemaan kasvotusten! Tule tapaamaan meitä messuosastollamme #6h49.

 

Tapahtuman teema on Kestävän huomisen ratkaisut. Teknologia 22 -messut on suunnattu kaikille teollisuuden ja teknologian alojen osaajille, jotka haluavat kasvattaa osaamistaan, oppia uutta ja laajentaa verkostojaan!

 

Teknologia 22 aihealueet:

 

Automaatio • elektroniikka • energia • hydrauliikka ja pneumatiikka • metallintyöstö ja liittäminen • koneenrakentaminen • kunnossapito • tekoäly ja robotiikka • ICT • 3D

#teknologia22

 

Meille enicolaisille kyseessä on tärkeä ja ainutlaatuinen tapahtuma, sillä yksi pitkäaikaisen tuotekehityksemme kulminaatiopisteistä on nyt käsillä: lanseeraamme messuilla uuden tuotteistetun EModule-tuoteperheen, joka on suunniteltu energian varastointiin.

 

Tuoteperheen esittely ja julkistaminen pidetään Enicon messuosastolla #6h49 messujen toisena päivänä, keskiviikkona 4.5.2022, kello 14.00 alkaen.

 

Tarjoamme kattavan tietopaketin kestävyyden megatrendistä ja energian varastoinnin tulevaisuudesta, jonka lisäksi esittelemme tietenkin ainutlaatuisia EModule-tuotteitamme.

 

Osastollamme on tarjolla myös pientä purtavaa ja virvokkeita!

 

Olet lämpimästi tervetullut osastollemme kuulemaan EModule-tuotteistamme ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa.

 

Tutustu myös muihin artikkeleihin

Enico tiimi sähkö messuilla

Olisitko osaaja tiimiimme?

Etsimme jatkuvasti uusia huipputyyppejä mahdollistamaan kasvuamme.
LUE LISÄÄ
Enico toimitusjohtaja Marko Lähteenmäki

Akkuteknologiasta kokonaisturvallisuuteen!

Hankinnoissa on ymmärrettävä kokonaisuus ja käyttötarkoitus. Tämä vaatii keskustelun nostamista akkuteknologioista kokonaisturvallisuuteen.
LUE LISÄÄ
Enico Juha Pihlajaniemi

Juha Pihlajaniemi vahvistamaan myyntiä

Enico sai odotettua vahvistusta myyntiin, kun Juha Pihlajaniemi aloitti myynnin ja tuotehallinnan tuessa.
LUE LISÄÄ
Scroll to Top