MobileESS

Enicon siirrettävä energianvarastointiratkaisu mahdollistaa uusiutuvan energian nopean ja helpon käytön sijainnista riippumatta.

Siirrettävät energian varastointijärjestelmät

Diagram of how mobile energy storage can be used to charge electric vehicles
ENICO EnergyShare EV

Enicon EnergyShare EV konsepti mahdollistaa täysmittaisten latausasemaratkaisujen rakentamisen lähes mihin tahansa 400VAC / 50 Hz -sähköliitännällä. EnergyShare EV:n ytimessä on Enicon ainutlaatuinen MobileESS EV- energian varastointijärjestelmä, johon on integroitu kaksi tehokasta CCS-latauspistettä. Energiavarasto tarjoaa lisäksi useita käyttövalmiita liitospisteitä joihin voi kytkeä erillisiä latausasemayksiköitä aina 50KW tehoon saakka.

 

Tämä ratkaisu mahdollistaa kattavan latausasemainfrastruktuurin tarjoamisen esimerkiksi rakennus- ja infratyömailla, laskettelukeskuksissa, leirintäalueilla ja monissa muissa paikoissa, joissa pysyvän latausaseman rakentaminen ei ole kannattavaa kausittaisen käyttötarpeen vaihtelun tai sähköverkon puutteellisen kapasiteetin vuoksi.

MobileESS EV

Energian varastointia pidetään enenevissä määrin ratkaisuna sähköajoneuvojen lataamiseen alueilla, jossa sähköverkon kapasiteetti on rajallinen tai johon asennetaan suuri määrä pikalatauspisteitä (vähintään 50 kW).

 

Näissä olosuhteissa paikallisen sähköverkon päivittäminen tulisi tyypillisesti hyvin kalliiksi, joten energiavaraston asentaminen tällaiselle paikalle tasaamaan sähkökuormaa on erinomainen ratkaisu.

 

Mutta Enico on vienyt ajatuksen vielä pidemmälle. Mitä jos voisit rakentaa täyden palvelun latausaseman sähköautoille mihin tahansa alle päivässä?

Tekniset tiedot
Käyttökohteet

MobileESS CI

Sähkönjakelu on yksi tärkeimmistä rakennushankkeen osatekijöistä.

 

Kaikissa rakennushankkeissa tarvitaan sähköä erilaisten koneiden sekä laitteiden käyttämiseen. Luotettava sähkönsaanti on siis jokaisen rakennushankkeen perusvaatimus. Monilla rakennus- ja infrarakentamisen työmailla suuri osa kulutetusta sähköstä joudutaan tuottamaan dieselkäyttöisillä aggregaateilla, koska työmaan sähköliitäntä ei tarjoa riittävää kapasiteettia.

 

Esimerkiksi torninosturit, betonin lämmittimet, työmaahissit murskaimet, betonilaitteet jne. ovat osa rakennustoimintaa, ja niiden sähköenergian tarve on suuri. Lisäksi on huomioitava, että rakennustyömailla käytettävien liikkuvien koneiden sähköistyminen tulee kasvattamaan sähkönjakelun tarvetta rakennustyömailla merkittävästi.

Tekniset tiedot
Käyttökohteet
mobileess
ENICO EnergyShare CI

Enicon ainutlaatuinen EnergyShare-konsepti on päästötön, ympäristöystävällinen ja tehokas vaihtoehto saastuttaville fossiilisilla polttoaineilla toimiville aggregaateille, joita käytetään yleisesti rakennushankkeissa mm. apu/varaenergian jakeluun.

 

EnergyShare-ratkaisun ytimessä on Enicon ainutlaatuinen MobileESS CI- energian varastointijärjestelmä. MobileESS CI on siirrettävä ja erittäin monipuolinen energian varastointilaite, joka on optimoitu rakennustyömaakäyttöön.

 

Siirrettävän MobileESS CI -energiavaraston avulla voidaan toteuttaa koko rakennustyömaan kattava tehokas sähkönjakelu, riippumatta työmaan pääasiallisen sähkönsyötön mitoituksesta.

 

Ja mikä parasta, energian varastointijärjestelmällä toteutettu vara- ja apuenergian jakelun sähköenergian kustannukset ovat jopa 5–6 kertaa pienemmät kuin dieselaggregaatilla tuotetun sähkön. Lisäksi energian varastointijärjestelmän avulla saavutetaan jopa 10 kertaa pienempi hiilijalanjälki kuin dieselaggregaatilla vastaavassa käytössä.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisää tietoa palveluistamme, ota yhteyttä.

Scroll to Top