Enico Deloitten Technology Fast 50 -kasvulistalle!

Enicon on valittu vuoden 2023 Deloitten Technology Fast 50 -listalle

 

Deloitten Technology Fast 50 -ohjelma listaa 50 nopeimmin kasvanutta teknologiayritystä Suomessa.

 

Ohjelma toteutetaan Suomessa nyt jo 18. kerran. Vuonna 2023 ohjelma toteutetaan pohjautuen yritysten virallisiin tilinpäätöstietoihin. Tähän ohjelmaan ei tarvitse ilmoittauta itse, vaan se perustuu todellisiin kasvulukuihin. Kasvun mittarina käytetään liikevaihdon kasvua viimeisen neljän vuoden (2019–2022) ajalta.

 

Vuoden 2023 voittajat julkistetaan 16.11.2023.

“Tieto listalle pääsystä yllätti positiivisesti. Olemme tehneet määrätietoisesti töitä kasvun eteen. Vahvan tuotekehityksen ohessa olemme investoineet tänä vuonna erityisesti myyntiin ja markkinointiin. Kiinnostus ja kysyntä on selvästi lisääntynyt, kun energiavaraston rooli osana energiamurrosta ja vihreää siirtymää on oivallettu. ESG-vaatimukset ohjaavat eroon fossiilisista energianlähteistä ja SRI -mittareihin vaikuttaminen alkaa kiinnostaa kiinteistöpuolella. Energiavarastoilla on myös yhteiskunnallisesti merkittävä rooli, kun puhutaan tulevaisuuden energiajärjestelmistä ja toimitusvarmuudesta. Reservimarkkinaan liittyminen tuo aivan uudenlaista ansaintapotentiaalia, johon on nyt selvästi herätty,” kertoo Enicon toimitusjohtaja Marko Lähteenmäki.

 

Lue lisää energiamurroksen mahdollisuuksista >>

 

Kuvassa Enicon Head of Sales Aki Puolakka ja talousjohtaja Matti Moisio, sekä tietenkin Enicon energiavarasto odottamassa toimitusta asiakkaalle.

 

Enico Deloitte Fast 50 -listalla

 

Tutustu myös muihin artikkeleihin

Enico Tiina Karppinen MobileESS

COO, tule meille töihin!

Vahva kasvu vaatii osaavia resursseja. Suorahaussa COO. Tässä haussa kohtaavat Enicon tulevaisuuden tarpeet ja omat vahvuutesi niin, että pääset vaikuttamaan ...
LUE LISÄÄ
Vihreä rakentaminen, älykiinteistöt

Älykäs kiinteistö energiavarastolla!

Esg -vaatimukset ohjaavat rakentamista ja tuleva SRI-mittaristo mittaa kiinteistön älyä. Energiavarastolla vastaat haasteisiin, mutta saat lisäksi säästöä ja uutta ansaintaa.
LUE LISÄÄ
Enico_BatteryDay, energiavarasto

Battery Day: Energiamurroksen uhkakuvista kohti vahvaa visiota

Battery Day -tapahtumassa pureuduttiin energiamurroksen tuomiin haasteisiin ja sitä kautta potentiaaliin, jota se luo. Uhkakuvien sijasta tapahtumassa haastettiin löytämään bisneksen ...
LUE LISÄÄ
Scroll to Top