Enico Deloitten Technology Fast 50 -kasvulistalle!

Enicon on valittu vuoden 2023 Deloitten Technology Fast 50 -listalle

 

Deloitten Technology Fast 50 -ohjelma listaa 50 nopeimmin kasvanutta teknologiayritystä Suomessa.

 

Ohjelma toteutetaan Suomessa nyt jo 18. kerran. Vuonna 2023 ohjelma toteutetaan pohjautuen yritysten virallisiin tilinpäätöstietoihin. Tähän ohjelmaan ei tarvitse ilmoittauta itse, vaan se perustuu todellisiin kasvulukuihin. Kasvun mittarina käytetään liikevaihdon kasvua viimeisen neljän vuoden (2019–2022) ajalta.

 

Vuoden 2023 voittajat julkistetaan 16.11.2023.

“Tieto listalle pääsystä yllätti positiivisesti. Olemme tehneet määrätietoisesti töitä kasvun eteen. Vahvan tuotekehityksen ohessa olemme investoineet tänä vuonna erityisesti myyntiin ja markkinointiin. Kiinnostus ja kysyntä on selvästi lisääntynyt, kun energiavaraston rooli osana energiamurrosta ja vihreää siirtymää on oivallettu. ESG-vaatimukset ohjaavat eroon fossiilisista energianlähteistä ja SRI -mittareihin vaikuttaminen alkaa kiinnostaa kiinteistöpuolella. Energiavarastoilla on myös yhteiskunnallisesti merkittävä rooli, kun puhutaan tulevaisuuden energiajärjestelmistä ja toimitusvarmuudesta. Reservimarkkinaan liittyminen tuo aivan uudenlaista ansaintapotentiaalia, johon on nyt selvästi herätty,” kertoo Enicon toimitusjohtaja Marko Lähteenmäki.

 

Lue lisää energiamurroksen mahdollisuuksista >>

 

Kuvassa Enicon Head of Sales Aki Puolakka ja talousjohtaja Matti Moisio, sekä tietenkin Enicon energiavarasto odottamassa toimitusta asiakkaalle.

 

Enico Deloitte Fast 50 -listalla

 

Tutustu myös muihin artikkeleihin

Enico tiimi sähkö messuilla

Olisitko osaaja tiimiimme?

Etsimme jatkuvasti uusia huipputyyppejä mahdollistamaan kasvuamme.
LUE LISÄÄ
Enico toimitusjohtaja Marko Lähteenmäki

Akkuteknologiasta kokonaisturvallisuuteen!

Hankinnoissa on ymmärrettävä kokonaisuus ja käyttötarkoitus. Tämä vaatii keskustelun nostamista akkuteknologioista kokonaisturvallisuuteen.
LUE LISÄÄ
Enico Juha Pihlajaniemi

Juha Pihlajaniemi vahvistamaan myyntiä

Enico sai odotettua vahvistusta myyntiin, kun Juha Pihlajaniemi aloitti myynnin ja tuotehallinnan tuessa.
LUE LISÄÄ
Scroll to Top