Meistä

Näin muokkaamme tulevaisuutta

 

Enico Oy – Yhtenäistä energiaa

Haluamme olla osa tulevaisuutta. Uusiutuvan energian käyttö tulee vääjäämättä lisääntymään energiamarkkinoiden muutoksen myötä. Uusiutuvien energiamuotojen optimaalinen käyttö on meille tärkeää, jonka vuoksi olemmekin kehittäneet useita tehokkaita energian varastointiratkaisuja. Ratkaisujemme avulla asiakkaamme voivat varmistaa puhtaan ja kestävän energian saannin, satoi tai paistoi.

 

Tarjoamme kustannustehokkaita ja korkealaatuisia energian varastointiratkaisuja varastointiteknologiantoimittajille, energian tuottajille ja muille energian varastointiratkaisujen käyttäjille. Olemme minimoineet projektiemme toimitusajan, optimoineet tuotteidemme tehon ja energian hyötysuhteen ja varmistaneet, että asennukset ovat helppoja ja nopeita.

 

Yhdessä hallintayhtiöidemme kanssa työllistämme yli 50 energia- ja prosessialojen osaajaa. Nämä teollisuudenalat muodostavat toimintamme perustan, ja meillä on vankkaa, laaja-alaista kokemusta erilaisista teollisuuden ratkaisuista. Asiantuntemuksemme turvin voimme aina tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisia energian varastointiratkaisuja, myös kaikkein vaativimpiin projekteihin.

Toiminta-ajatuksemme

Tehdä uusiutuvasta energiasta yrityksille helposti käytettävissä oleva resurssi sähköenergian varastoinnin avulla.

Visiomme

Olla edelläkävijä modulaaristen ja skaalautuvien energian varastointiratkaisujen kehittäjänä.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisää tietoa palveluistamme.

Scroll to Top