Nimitysuutisia Enicolta: vahvistusta myyntiin ja markkinointiin

Aki Puolakka on aloittanut Enicon myynnin vetäjänä.

 

“Enico saa tiiminsä odotettua myyntivoimaa, kun Aki aloittaa Head of Sales roolissa. Aki on toiminut vuosia vastuullisissa myynnin rooleissa teollisuuden sektorilla ja pääsemme nyt hyödyntämään hänen verkostojaan sekä ennen kaikkea hänen kokemusta myynnin kehittämisestä. Uskomme yhdessä tekemiseen ja pystymme nyt vastaamaan entistä paremmin kasvavaan kysyntään”, iloitsee Enicon toimitusjohtaja Marko Lähteenmäki.

 

“Energiamurros on valtava mahdollisuus Suomelle. Enicon energiavarastoratkaisuiden ja energianhallintapalveluiden avulla yritykset pystyvät kehittämään liiketoimintaansa kannattavasti ja vastuullisesti. Mahdollisuuksia on paljon! Olen täynnä intoa ja energiaa päästessäni mukaan mahtavaan tiimiin luomaan kasvutarinaa. Ollaan yhteyksissä ja keskustellaan lisää miten voimme Enicolta tuottaa arvoa juuri teille”, rohkaisee Puolakka.

Tiina Karppinen on aloittanut Enicon markkinointijohtajana.

 

“Investointi markkinointiin on osa vahvaa kasvustrategiaamme ja haastaa meidät ajattelemaan ja toimimaan yhä asiakaslähtöisemmin. Tiinalla on kokemusta niin strategisesta B2B markkinoinnista kuin vastuullisesta liiketoiminnan vetämisestä. Tämä yhdistelmä tuo meille näkemystä ja uskallusta viestiä palveluistamme asiakasta kiinnostavasti”, kertoo Enicon toimitusjohtaja Marko Lähteenmäki.

 

“Uusiutuvan energian käytön lisääntyessä Enicon palveluilla on vahva kysyntä nyt ja tulevaisuudessa. Markkinointiviestinnällä luodaan tunnettuutta ja autetaan myyntiä pääsemään kiinni uusiin asiakkuuksiin ja jopa toimialoihin, jotka eivät vielä osaa nähdä energiavarastointiratkaisuja osana omaa liiketoimintaansa. Haastavassa markkinatilanteessa saatu jalansija on hyvä vipuvarsi kasvuun”, kannustaa Karppinen.

Tutustu myös muihin artikkeleihin

Enico BESS in energyweek

Osallistumme Vaasan EnergyWeek tapahtumaan 11.-14.3!

Olemme mukana tapahtuman Energy Store -päivässä keskiviikkona 13.3.
LUE LISÄÄ
Enico tiimi

Etsimme joukkoomme projektipäällikköä

Kiinnostaako sinua tulevaisuuden toimiala tehokkaiden energian varastointiratkaisuiden parissa? Haussa projektipäällikkö!
LUE LISÄÄ
Enico ja NSC

Enico ja NSC EnergyOpti Oy yhteistyöhön

NSC EnergyOpti Oy investoi ensimmäisenä omaan 3MW energiavarastoon. Kumppanuudella haetaan asiakkaille tuottavia energiankäytön kokonaisratkaisuja.
LUE LISÄÄ
Scroll to Top