Nimitysuutisia Enicolta: vahvistusta myyntiin ja markkinointiin

Aki Puolakka on aloittanut Enicon myynnin vetäjänä.

 

“Enico saa tiiminsä odotettua myyntivoimaa, kun Aki aloittaa Head of Sales roolissa. Aki on toiminut vuosia vastuullisissa myynnin rooleissa teollisuuden sektorilla ja pääsemme nyt hyödyntämään hänen verkostojaan sekä ennen kaikkea hänen kokemusta myynnin kehittämisestä. Uskomme yhdessä tekemiseen ja pystymme nyt vastaamaan entistä paremmin kasvavaan kysyntään”, iloitsee Enicon toimitusjohtaja Marko Lähteenmäki.

 

“Energiamurros on valtava mahdollisuus Suomelle. Enicon energiavarastoratkaisuiden ja energianhallintapalveluiden avulla yritykset pystyvät kehittämään liiketoimintaansa kannattavasti ja vastuullisesti. Mahdollisuuksia on paljon! Olen täynnä intoa ja energiaa päästessäni mukaan mahtavaan tiimiin luomaan kasvutarinaa. Ollaan yhteyksissä ja keskustellaan lisää miten voimme Enicolta tuottaa arvoa juuri teille”, rohkaisee Puolakka.

Tiina Karppinen on aloittanut Enicon markkinointijohtajana.

 

“Investointi markkinointiin on osa vahvaa kasvustrategiaamme ja haastaa meidät ajattelemaan ja toimimaan yhä asiakaslähtöisemmin. Tiinalla on kokemusta niin strategisesta B2B markkinoinnista kuin vastuullisesta liiketoiminnan vetämisestä. Tämä yhdistelmä tuo meille näkemystä ja uskallusta viestiä palveluistamme asiakasta kiinnostavasti”, kertoo Enicon toimitusjohtaja Marko Lähteenmäki.

 

“Uusiutuvan energian käytön lisääntyessä Enicon palveluilla on vahva kysyntä nyt ja tulevaisuudessa. Markkinointiviestinnällä luodaan tunnettuutta ja autetaan myyntiä pääsemään kiinni uusiin asiakkuuksiin ja jopa toimialoihin, jotka eivät vielä osaa nähdä energiavarastointiratkaisuja osana omaa liiketoimintaansa. Haastavassa markkinatilanteessa saatu jalansija on hyvä vipuvarsi kasvuun”, kannustaa Karppinen.

Tutustu myös muihin artikkeleihin

Enico energiavarasto Tall Ships Races tapahtumassa

Ramirent Oy yhteistyöhön Enicon kanssa.

Yhteistyön tuloksena Ramirent Oy:n tarjoamassa ympäristöystävällisempi, vuokrattava sähköenergiavaraston ja generaattorin yhdistelmä.
LUE LISÄÄ
Enico tiimi

Sinustako Enicon automaatiosuunnittelija?

Kasvussa tarvitaan osaavia resursseja. Etsinnässä Automation Engineer!
LUE LISÄÄ
Enico tiimi sähkö messuilla

Olisitko osaaja tiimiimme?

Etsimme jatkuvasti uusia huipputyyppejä mahdollistamaan kasvuamme.
LUE LISÄÄ
Scroll to Top