Nimitysuutisia: Matti Moisio Enicon talousjohtajaksi

Matti Moisio Enicon talousjohtajaksi

 

“Olemme Enicolla pysyneet hyvin suunnitellussa kasvussa ja tarvitsemme nyt konsernin osaamisen lisäksi oman resurssin. Matti tuo talousjohtajana osaamista ja ennen kaikkea näkemystä, jolla ryhditetään tekemistämme kohti kestävää ja skaalautuvaa kasvua”, iloitsee Enicon toimitusjohtaja Marko Lähteenmäki.

 

“On mahtava päästä mukaan Enicoon juuri tässä kasvun vaiheessa, kun prosesseja skaalataan kasvuun. Pystyn kokemukseni avulla tuomaan uusia näkökulmia, suunnitelmallisuutta ja reagointikykyä tukemaan tulevaa kasvua. Energiamarkkina on ennen näkemättömässä nosteessa ja matkalla syntyy koko ajan uusia innovaatioita luoda tuottoa investoinneilla, niin meille kuin asiakkaillemme. Pohja kasvulle luodaan juuri nyt, tiivistää talousjohtaja Matti Moisio.

Tutustu myös muihin artikkeleihin

Enico Tiina Karppinen MobileESS

COO, tule meille töihin!

Vahva kasvu vaatii osaavia resursseja. Suorahaussa COO. Tässä haussa kohtaavat Enicon tulevaisuuden tarpeet ja omat vahvuutesi niin, että pääset vaikuttamaan ...
LUE LISÄÄ
Vihreä rakentaminen, älykiinteistöt

Älykäs kiinteistö energiavarastolla!

Esg -vaatimukset ohjaavat rakentamista ja tuleva SRI-mittaristo mittaa kiinteistön älyä. Energiavarastolla vastaat haasteisiin, mutta saat lisäksi säästöä ja uutta ansaintaa.
LUE LISÄÄ
Enico Deloitte Fast 50 -listalla

Enico Deloitten Technology Fast 50 -kasvulistalle!

Enicon kasvuvauhti on huomattu ja meidät on valittu vuoden 2023 Deloitten Technology Fast 50 -listalle. 
LUE LISÄÄ
Scroll to Top