Olemme mukana Sähkö -messuilla Jyväskylässä!

Jyväskylässä joka toinen vuosi järjestettävät Sähkömessut ovat toimineet alan tärkeimpänä kohtaamispaikkana jo yli 40 vuoden ajan. Enico on mukana nyt toistamiseen.

Tule kuulemaan energianvarastoinnin uusimmat uutiset ja miten me Enicolla voimme auttaa teitä hyödyntämään energian varastointia osana omaa bisnestänne.

Puhtaan energian käyttäminen on ekologinen ja vastuullinen valinta sekä vastaa niin esg-vaatimuksiin kuin rakentamisen puolella SRI-mittaamisen tuomiin haasteisin. Tämän lisäksi energian käytön optimointi tuo säästöä ja kustannustehokkuutta.

Ekologisuus ja puhdas energia on tuelvaisuuden kilpailuetu. Enicon energianvarastointiratkaisut ovat myös valmiita reservimarkkinaan ja Fingridin verkkoympäristöön testattuja ja hyväksyttyjä. Tule kuulemaan miten investoimalla ratkaisuihimme saat investoinnillesi tuottoa ja lisäansaintaa reservimarkkinasta. Esittelemme paikan päällä myös EMS -palveluamme. Löydät meidät osastola A-203.

Sähkö -messut logo

Ilmoittaudu heti mukaan Enicon kutsukoodilla JIBYXF osoitteessa:
https://messut.gest.fi/jyvaskylan-messut/Sahko-Valo-Tele-AV-2024—messut-/invite

Enico Teknologiamessuilla

Kuvassa Enicon asiantuntijat (vasemmalta oikealle) Marko Lähteenmäki, Leo Nokelainen ja Kimmo Taulasto syksyn Teknologia päivillä Helsingissä esittelemssä Enicon siirreltävää energiavarastoa (Mobile ESS), joka sopii erinomaiseti esimerkiksi rakennustyömaille.

 

EMS -palvelun kehittämiseen on saatu EU-rahoitusta.

EU-rahoitus logo

 

Tutustu myös muihin artikkeleihin

Enico energiavarasto Tall Ships Races tapahtumassa

Ramirent Oy yhteistyöhön Enicon kanssa.

Yhteistyön tuloksena Ramirent Oy:n tarjoamassa ympäristöystävällisempi, vuokrattava sähköenergiavaraston ja generaattorin yhdistelmä.
LUE LISÄÄ
Enico tiimi

Sinustako Enicon automaatiosuunnittelija?

Kasvussa tarvitaan osaavia resursseja. Etsinnässä Automation Engineer!
LUE LISÄÄ
Enico tiimi sähkö messuilla

Olisitko osaaja tiimiimme?

Etsimme jatkuvasti uusia huipputyyppejä mahdollistamaan kasvuamme.
LUE LISÄÄ
Scroll to Top