Olemme mukana Sähkö -messuilla Jyväskylässä!

Jyväskylässä joka toinen vuosi järjestettävät Sähkömessut ovat toimineet alan tärkeimpänä kohtaamispaikkana jo yli 40 vuoden ajan. Enico on mukana nyt toistamiseen.

 

Tule kuulemaan energianvarastoinnin uusimmat uutiset ja miten me Enicolla voimme auttaa teitä hyödyntämään energian varastointia osana omaa bisnestänne.

 

Puhtaan energian käyttäminen on ekologinen ja vastuullinen valinta sekä vastaa niin esg-vaatimuksiin kuin rakentamisen puolella SRI-mittaamisen tuomiin haasteisin. Tämän lisäksi energian käytön optimointi tuo säästöä ja kustannustehokkuutta.

 

Ekologisuus ja puhdas energia on tuelvaisuuden kilpailuetu. Enicon energianvarastointiratkaisut ovat myös valmiita reservimarkkinaan ja Fingridin verkkoympäristöön testattuja ja hyväksyttyjä. Tule kuulemaan miten investoimalla ratkaisuihimme saat investoinnillesi tuottoa ja lisäansaintaa reservimarkkinasta. Esittelemme paikan päällä myös EMS -palveluamme. Löydät meidät osastola A-203.

Sähkö -messut logo

 

 

 

Ilmoittaudu heti mukaan Enicon kutsukoodilla JIBYXF osoitteessa:
https://messut.gest.fi/jyvaskylan-messut/Sahko-Valo-Tele-AV-2024—messut-/invite

Enico Teknologiamessuilla

 

Kuvassa Enicon asiantuntijat (vasemmalta oikealle) Marko Lähteenmäki, Leo Nokelainen ja Kimmo Taulasto syksyn Teknologia päivillä Helsingissä esittelemssä Enicon siirreltävää energiavarastoa (Mobile ESS), joka sopii erinomaiseti esimerkiksi rakennustyömaille.

Tutustu myös muihin artikkeleihin

Enico BESS in energyweek

Osallistumme Vaasan EnergyWeek tapahtumaan 11.-14.3!

Olemme mukana tapahtuman Energy Store -päivässä keskiviikkona 13.3.
LUE LISÄÄ
Enico tiimi

Etsimme joukkoomme projektipäällikköä

Kiinnostaako sinua tulevaisuuden toimiala tehokkaiden energian varastointiratkaisuiden parissa? Haussa projektipäällikkö!
LUE LISÄÄ
Enico ja NSC

Enico ja NSC EnergyOpti Oy yhteistyöhön

NSC EnergyOpti Oy investoi ensimmäisenä omaan 3MW energiavarastoon. Kumppanuudella haetaan asiakkaille tuottavia energiankäytön kokonaisratkaisuja.
LUE LISÄÄ
Scroll to Top