Ura meillä

Selaa avoimia työpaikkojamme. Voit myös jättää avoimen hakemuksen.

 

Rakenna energia-alan tulevaisuutta kanssamme

Haluatko olla mukana auttamassa asiakkaitamme hyödyntämään uusiutuvia energialähteitä entistä tehokkaammin? Enico Oy ja sen osakkuusyhtiöt työllistävät yhteensä yli 50 energia- ja prosessialojen ammattilaista. Kasvussa hyvällä tiimihengellä on meille iso merkitys. Tehdään yhdessä ekologisuudesta asiakkaillemme kilpailuetu!

 

Vaikka meillä ei tällä hetkellä olisi avoinna sinua kiinnostavaa työpaikkaa, kuulemme aina mielellämme alan asiantuntijoista.  Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@enico.fi

 

Avoimet työpaikat:

Chief Operating Officer

Tule mukaan rakentamaan kasvun askelmia. Kysynnän lisääntyessä haemme mukaan ammattilaista skaalaamaan toimintaamme kestävään kasvuun. Tehdään yhdessä ekologisuudesta asiakkaillemme kilpailuetu.

 

Rekrytointia hoitaa:
Target Headhunting Oypuh. + 358 400 708162heikki.valtonen@targetheadhunting.fi

 

Enico on toimialansa innovatiivisin sähköenergianhallinta- ja varastointiratkaisuiden toimittaja. Autamme asiakkaitamme vihreän siirtymän hyödyntämisessä, toteuttamalla asiakkaan liiketoimintaa tehostavat energianhallinta -palvelut. Palvelumallimme tukee asiakasta koko elinkaaren ajan ja luo myös kokonaan uusia ansaintamalleja.

Enico on suomalainen yritys ja osa WEST Invest Group -konsernia, jonka liikevaihto on lähes 100 miljoonaa euroa.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisää tietoa meistä, ota yhteyttä.

Scroll to Top