Ura meillä

Selaa avoimia työpaikkojamme. Voit myös jättää avoimen hakemuksen.

 

Rakenna energia-alan tulevaisuutta kanssamme

Haussa juuri nyt: Automation Engineer

Tarvitsemme lisäkäsiä ohjelmistomme kehitykseen sekä moduulien käyttöönottoon pääosin tiloissamme Enicolla, mutta tarvittaessa myös asiakaslokaatioissa kentällä.
 
Toivoisimme, että sinulla olisi ohjelmointityön lisäksi kokemusta myös sähkö- tai automaatiopuolelta.
 
Esimerkkejä työtehtävistä ovat energiavarastojen erilaiset käyttöönottotehtävät, sisältäen testauksen aina IO- tasosta toiminnalliseen testaukseen ja hyväksyntätesteihin saakka. Tämän lisäksi tehtävät sisältäisivät myös uusien toiminnallisuuksien ohjelmistopuolen kehitystä PLC & HMI tasolla. Katsomme eduksi, jos sinulla on jo entuudestaan tuntemusta Beckhoffin ja Siemensin järjestelmistä.
 

Hakemukset:

7.7.2024 mennessä
rekry@enico.fi
Haastattelut aloitamme heti ja työ alkaa sovitusti, kun sopiva henkilö löytyy.

 

Lisätietoja:

Kimmo Taulasto
Technology Manager
puh. +358 50 542 6011
kimmo.taulasto@enico.fi

Haluatko olla mukana auttamassa asiakkaitamme hyödyntämään uusiutuvia energialähteitä entistä tehokkaammin? Enico Oy ja sen osakkuusyhtiöt työllistävät yhteensä yli 50 energia- ja prosessialojen ammattilaista. Kasvussa hyvällä tiimihengellä on meille iso merkitys, sillä yhdessä tekemällä onnistumme. Tehdään ekologisuudesta asiakkaillemme kilpailuetu!

 

Etsimme aktiivisesti uusia tekijöitä tiimiimme. Tällä hetkellä olemme erityisen kiinnostuneita osaajista, joilla on kokemusta automaatiosuunnittelusta, tuotannonohjauksesta tai hankintojen ja projektien hallinnasta. Myös service ja jälkimarkkinoinnin palvelumme ovat kasvussa.

 

Jos kiinnostuit ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää:

 

Anna Prusi Enico

Anna Prusi, COO
anna.prusi(at)enico.fi
p. 050 569 4332

 

 

Voit myös lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@enico.fi

Enico on toimialansa innovatiivisin sähköenergianhallinta- ja varastointiratkaisuiden toimittaja. Autamme asiakkaitamme vihreän siirtymän hyödyntämisessä, toteuttamalla asiakkaan liiketoimintaa tehostavat energianhallinta -palvelut. Palvelumallimme tukee asiakasta koko elinkaaren ajan ja luo myös kokonaan uusia ansaintamalleja.

Enico on suomalainen yritys ja osa WEST Invest Group -konsernia, jonka liikevaihto on lähes 100 miljoonaa euroa.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisää tietoa meistä, ota yhteyttä.

Scroll to Top