Enico ja NSC EnergyOpti Oy yhteistyöhön

Enico on tehnyt kumppani- ja toimitussopimuksen vihreän energiankäytön kokonaisratkaisuihin keskittyneen NSC EnergyOpti Oy:n kanssa.

 

Toimitusjohtajat Enico Marko ja NSC Jarkko

Enico Oy toimitusjohtaja Marko Lähteenmäki (vas.) ja NSC EnergyOpti Oy toimitusjohtaja Jarkko Avikainen.

 

“Vihreä siirtymä on jo käynnissä, mutta sähkövarastoinvestoinnit ja kulutusjousto eivät ole vielä riittävällä tasolla. NSC EnergyOpti Oy:n kanssa aloitetun yhteistyön kautta voimme luoda syvällistä ymmärrystä asiakkaiden tarpeista mahdollistaen tuottavia kokonaisratkaisuja, joissa energiavarastot ovat mukana. Olemme otettuja ja varsin innoissamme tästä kumppanuudesta. Yhdessä haluamme myös kiinnittää huomiota siihen, miten vahvaa osaamista Suomesta löytyy,” iloitsee Enicon toimitusjohtaja Marko Lähteenmäki.

 

New Stars & Company:n rakentama kumppanuus Enicon kanssa vahvistaa visiota kestävästä energiasektorista. Nyt tilattu Enicon EModule MultiBlock energiavarasto tarjoaa 3 MW tehoa ja 3,75 MWh energiaa kiinnittyessään reservimarkkinaan. Investoimalla kotimaiseen osaamiseen luodaan kannattavaa teollisuutta, tuetaan kotimaista työllisyyttä ja pidetään investoinnit kotimaassa. Samalla rakennetaan kestävää verkkoa ja tasapainotetaan tuotantoa sekä kulutusta.

 

“Enicon osaaminen ja valmiudet reservimarkkinoille toivat heidät vahvasti esiin valitessa luotettavaa kumppania. Yhteistyössä ja saman vision jakamisessa nähdään potentiaalia voimakkaalle kasvulle ja valmius reservimarkkinaan mahdollistaa laajemman pohjoismaisen kasvun. Tämä kumppanuus rakentaa siltaa vihreän siirtymän ja taloudellisen menestyksen välille, tuoden samalla konkreettisia hyötyjä niin yrityksille kuin kuluttajillekin,” kommentoi NSC EnergyOpti Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Avikainen

 

Kyky osallistua Fingridin ylläpitämille taajuusreservimarkkinoille avaa myös uusia tuottomahdollisuuksia, kun energiavarastoa voidaan hyödyntää päivittäisillä spot-sähkömarkkinoilla.

 

Lue koko tiedote:

TIEDOTE NSC_Investoi_kotimaiseen_3MWenergiavarastoon_10012024

 

Enico BESS

 

Vastaava, tuotantoon tuleva EModule MultiBlock energiavaraston teho on 3MW ja sen toimitus on heinäkuussa 2024. Testaamassa Operations Engineer Ville Juhola

Tutustu myös muihin artikkeleihin

Enico BESS in energyweek

Osallistumme Vaasan EnergyWeek tapahtumaan 11.-14.3!

Olemme mukana tapahtuman Energy Store -päivässä keskiviikkona 13.3.
LUE LISÄÄ
Enico tiimi

Etsimme joukkoomme projektipäällikköä

Kiinnostaako sinua tulevaisuuden toimiala tehokkaiden energian varastointiratkaisuiden parissa? Haussa projektipäällikkö!
LUE LISÄÄ
Enico Sähkömessuilla

Olemme mukana Sähkö -messuilla Jyväskylässä!

Olemme mukana pohjoismaiden suurimmilla sähköalan messuilla 7.-9.2. Jyväskylän paviljongissa. Löydät meidät osastolta A-203.
LUE LISÄÄ
Scroll to Top