Enico ja NSC EnergyOpti Oy yhteistyöhön

Enico on tehnyt kumppani- ja toimitussopimuksen vihreän energiankäytön kokonaisratkaisuihin keskittyneen NSC EnergyOpti Oy:n kanssa.

 

Toimitusjohtajat Enico Marko ja NSC Jarkko

Enico Oy toimitusjohtaja Marko Lähteenmäki (vas.) ja NSC EnergyOpti Oy toimitusjohtaja Jarkko Avikainen.

 

“Vihreä siirtymä on jo käynnissä, mutta sähkövarastoinvestoinnit ja kulutusjousto eivät ole vielä riittävällä tasolla. NSC EnergyOpti Oy:n kanssa aloitetun yhteistyön kautta voimme luoda syvällistä ymmärrystä asiakkaiden tarpeista mahdollistaen tuottavia kokonaisratkaisuja, joissa energiavarastot ovat mukana. Olemme otettuja ja varsin innoissamme tästä kumppanuudesta. Yhdessä haluamme myös kiinnittää huomiota siihen, miten vahvaa osaamista Suomesta löytyy,” iloitsee Enicon toimitusjohtaja Marko Lähteenmäki.

 

New Stars & Company:n rakentama kumppanuus Enicon kanssa vahvistaa visiota kestävästä energiasektorista. Nyt tilattu Enicon EModule MultiBlock energiavarasto tarjoaa 3 MW tehoa ja 3,75 MWh energiaa kiinnittyessään reservimarkkinaan. Investoimalla kotimaiseen osaamiseen luodaan kannattavaa teollisuutta, tuetaan kotimaista työllisyyttä ja pidetään investoinnit kotimaassa. Samalla rakennetaan kestävää verkkoa ja tasapainotetaan tuotantoa sekä kulutusta.

 

“Enicon osaaminen ja valmiudet reservimarkkinoille toivat heidät vahvasti esiin valitessa luotettavaa kumppania. Yhteistyössä ja saman vision jakamisessa nähdään potentiaalia voimakkaalle kasvulle ja valmius reservimarkkinaan mahdollistaa laajemman pohjoismaisen kasvun. Tämä kumppanuus rakentaa siltaa vihreän siirtymän ja taloudellisen menestyksen välille, tuoden samalla konkreettisia hyötyjä niin yrityksille kuin kuluttajillekin,” kommentoi NSC EnergyOpti Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Avikainen

 

Kyky osallistua Fingridin ylläpitämille taajuusreservimarkkinoille avaa myös uusia tuottomahdollisuuksia, kun energiavarastoa voidaan hyödyntää päivittäisillä spot-sähkömarkkinoilla.

 

Lue koko tiedote:

TIEDOTE NSC_Investoi_kotimaiseen_3MWenergiavarastoon_10012024

 

Enico BESS

 

Vastaava, tuotantoon tuleva EModule MultiBlock energiavaraston teho on 3MW ja sen toimitus on heinäkuussa 2024. Testaamassa Operations Engineer Ville Juhola

Tutustu myös muihin artikkeleihin

Enico tiimi

Sinustako Enicon automaatiosuunnittelija?

Kasvussa tarvitaan osaavia resursseja. Etsinnässä Automation Engineer!
LUE LISÄÄ
Enico tiimi sähkö messuilla

Olisitko osaaja tiimiimme?

Etsimme jatkuvasti uusia huipputyyppejä mahdollistamaan kasvuamme.
LUE LISÄÄ
Enico toimitusjohtaja Marko Lähteenmäki

Akkuteknologiasta kokonaisturvallisuuteen!

Hankinnoissa on ymmärrettävä kokonaisuus ja käyttötarkoitus. Tämä vaatii keskustelun nostamista akkuteknologioista kokonaisturvallisuuteen.
LUE LISÄÄ
Scroll to Top